Anëtarësohu albapal ju ndihmon të lidheni dhe të shkëmbeni informata me njerëzit në jetën tuaj.

Web Faqja albapal.com

Shumë mirë!

Se fundit freskuar në Maj 2, 7:14 pm nga Albo.
albapal.com
  e pëlqen këtë.

Po mir shum koka bo...por kam nje vrejtje Pse nuk shifen antaret qe jan ne lidhje drejt per drejti ne forum?

JU uroj sukses

Flm. per sygjerim Mervi kete do ta vendosi sa me shpejt!

albapal.com

Quote:
Fillimisht postuar nga: "marcy
Do me pelqente te ekzistonte opsioni ''temat e sotme''. Do ishte me e lehte per t'i gjetur ato. Flm.

5 temat e fundit jan ne rubriken FILLIM fund faqes!

albapal.com

Do te vendosi edhe ate opcion ne rubriken FILLIM !

albapal.com

Përshendetje ALBO!

Kerkesa ime është:Kur marr njoftimin me imeil, se dikush eshte pergjigjur ne temen apo postimin tim .njofimi te me qoj direkt ne tem e jo te hulumtoj neper forum sepse kjo me shkakton veshtersi.

Flm per mirkuptim dhe punë të mbarë!

Quote:
Fillimisht postuar nga: "jakujam

Përshendetje ALBO!

Kerkesa ime është:Kur marr njoftimin me imeil, se dikush eshte pergjigjur ne temen apo postimin tim .njofimi te me qoj direkt ne tem e jo te hulumtoj neper forum sepse kjo me shkakton veshtersi.

Flm per mirkuptim dhe punë të mbarë!

Tung jakujam,

Lajmrimi ne email ka linkun tek forumi, dmth tek pergjigja e forumit tend si psh ky link qe me erdhi mua ne email eshte pergjigje ne forumin tim:

http://www.qake1.com/forum/posts/page_last/id_1/

Mund te ndodhe qe njoftimi i ndonje pergjigje me citat tend ne forum qe ka krijuar dikush tjeter nuk ka linkun e drejt.

albapal.com

Flm.Albo! Keni të drejt ashtu qenka si thoni ju.>linku jo i drejtë>

MIR KUR NUK KA MAMIR MIR ASHT....

HAKËMIRRJU TË KALUARËS ME HARRESË...?

Quote:
Fillimisht postuar nga: "marcy

Kam disa sygjerime. Nuk e di sa do mi merrni parasysh.

Do desha te hapej nenforumi i kuzhines, ku te diskutojme per gatime te ndryshme Shqiptare dhe te huaja.

Do desha qe te temat ku secili nga ne shkruan te kishin nje shenje dalluese. Do e kishim me te lehte per te kuptuar qe kemi dhene pergjigje ne ate teme apo jo.

Flm.

Shume mire Marcy, eshte hapur forumi USHQIM & PIJE.

Nese ke sygjerime tjera mos hezito na shkruaj ketu...

Pershendetje te gjithve jeni shume te mire

albapal.com

e mrekullueshme sja ze vendin asnje...Eshte mir te jesh i pari hehehe

Quote:
Fillimisht postuar nga: "LorD_TigeR

Albo une do ta japi nje KRITIK  ty personalisht...JU LUTEM KENI ME SHUME PARASYSH  PADREJTSIN  qe behet ketu ne  QAKE dhe ata pergjegjesit nuk marrin parasysh vrejtejet e ANTARVE??!

PERNDRYSHE  JU PERGZOJ PER KETE  WEB FAQE SE SIKUR MOS TE KISHA KNAQESI NUK DO TE  VIZITOJA FARE

PERSH  LorD_TigeR 

Tung,

Cdo anetar ka mundesin te vendos llogarin ne gjendje private, komentet, shoqerin etj. Nuk me premton koha ketu te shqyrtoj cdo fyrje qe beni ju mes shoqeris dhe nuk do te largoj ndonje anetare nga faqja derisa nuk kundervahen rregullat e faqes.

Zgjedhni ju shoqerin mos lejoni shoqeria te ju zgjedh juve!

Ju pershendes

albapal.com

Quote:
Fillimisht postuar nga: "Alesandra

MUA  ME INTERESON PSE NUK KENI RREGULLA TE FORUMIT BASH PO KAM DESHIRE TI SHOH DHE TI LEXOJ KLM

Ne Qake1 kemi ndërtuar për ta bërë të lehtë për të shkëmbyer informacione me miqtë tuaj dhe njerëzit rreth jush. Ne e kuptojmë që ju mund të mos dëshironi të ndani informacionet me të gjithë në botë në Qake1; se kjo është arsyeja pse ju japin kontrollin e informacionit tuaj. Mjetët e vendosjeve kufizojnë informacionet qe paraqitni në profilin tuaj për të shfaqur në rrjete të tjera të komunitetit.

Qake1 pason dy parimet bazë:

1. Ju duhet të keni kontroll mbi informacionet tuaja personale.
Qake1 ju ndihmon të shkëmbeni informata me miqtë tuaj dhe njerëzit rreth jush. Ju zgjidhni cillat informacione dëshironi te shfaqen në profilin tuaj, duke përfshirë informacionet kontaktimi dhe personale, fotografi, dhe interesat e grupeve që jeni bashkuar. Dhe ju kontrolloni përdoruesit me të cilët ndani këto informacione nëpërmjet vendosjes private të faqes.

2. Ju duhet të keni qasje në informatat e të tjerët qe dëshirojnë të ndajnë.
Ekziston një sasi e informacioneve në dispozicion, dhe ju mund të zgjedhni ato që ju perkasin juve, miqvë tuaj, dhe njerëzit rreth jush. Ne ju ndihmojmë të keni sa më lehtë të merrni këto informacione.

Ndarja e informacioneve është e lehtë. Edhe ne ju sigurojmë mjetet e nevojshme private për të kontrolluar se si dhe me të cilët ndani këto informacione.

Ndalohen artikujt: fyes, vulgar, me përmbajtje seksuale, raciste, kërcënuese, ose në kundërshtim me ligjin.

albapal.com

Quote:
Fillimisht postuar nga: "KeDina_25

a ka mundesi te vendoset ora kur u kyq antari se fundmi.

Respekt per sttaffin

ok e vendosa kohen per cdo anetar tek Detajet e Mia ne profil por nuk jam i sigurt se cfar kohe tregohet si duket tregohet koha CT ( Central Time ) US dhe Canada -7 nga evropa

psh. tek une Në Lidhje Se Fundit: 12/27/2009 20:10:15

albapal.com

Quote:
Fillimisht postuar nga: "KeDina_25

Pershendetje Albo

A kishte pas mundesi qe ndonjeri kur po e citon psh pergjigjen time ne forum apo edhe vetem pergjigjet ne temat e mia te na vije ne msn ne cilen teme antari ka postu teme dhe ne cilen teme qe une kam postu pergjigje e ka citu ndonje antare,sepse keshtu po duhet te hulumtojme shume per te gjetur cilen teme apo pergjigje ka shkruar ai apo ajo antar/e.

Respekt per ju

KLM

Ke mundesin tek Vendojsa e Akontit...

Njoftim ne Emal zgjedh Pergjigjet ne forum dhe ruaje vendosjen

albapal.com
Zonë kohe është GMT. Ora tani është 5:54 pm.